Hyr en lyxig stuga på Bornholm

Hos Lyxstugor kan du hyra en lyxig stuga på Bornholm, med eller utan pool. Vare sig med eller utan pool är Bornholm en helt särskild del av Danmark och är känd under flera namn bl.a. Klippön, Solskensön och Östersjöns Pärla. Naturen är enastående. Här finns några av Danmarks finaste sandstränder, klippor, backar och marker. Bornholm är en attraktion i sig själv, men bjuder också på mycket kultur och upplevelser för både barn och vuxna.

Förutom lyxig stuga med pool finns det otaliga möjligheter för spännande utflykter till öns många historiska sevärdheter, till exempel Hammershus, Ekkodalen och Christiansø. Dessutom är Bornholm berömt för sina många sillrökerier och kanske ska ni smaka på en bit Sol over Gudhjem här. På Bornholm finns det många möjligheter för en aktiv semester, vare sig man tycker om golf, vandringsturer eller löpning, och ön kan med fördel upplevas på cykel på de många ostörda cykelrutterna.

Rønne är Bornholms största stad och är med sina charmiga korsvirkeshus och krokiga gator absolut värt ett besök. 

Nedan kan du läsa mer om våra stugor på Bornholm.

Dueodde

Dueodde

Dueodde är Bornholms sydligaste del och kännetecknas särskilt för de kilometerlånga sandstränderna. Våra sommarhus ligger på kort gångavstånd till en av Europas...
Sevärdheter på ön Bornholm

Sevärdheter på ön Bornholm

Vill du utforska Bornholms sevärdheter? Då finns det några höjdpunkter du inte bör missa. Såsom slottsruinen Hammershus, Ekkodalen, där du kan uppleva så mycket mer än bara ditt eget eko, och Rubinsjön med sin fantastiska natur.

Uttalanden från våra gäster

  • Vi hyr ett mindre lyxhus med pool och aktivitetsrum varje år. I husen finns allt vi behöver för att ha en bra familjesemester tillsammans! Våra barn – som är 12 och 13 älskar alla aktiviteterna och är faktiskt lika glada att åka till en stuga på loven som de är att åka på charters…

  • Huset var mycket fint, mycket prydligt och inte minst otroligt rent. Husets servicemedarbetare är mycket snabba och hjälpsamma. Vi tyckte alla om vistelsen och för oss var husets lyx något utöver det vanliga och vi kommer helt säkert att hyra hos Lyxstugor.se igen!

Läs vår senaste broschyr här.

De anställda vid Lyxstugor.se

Frågor? Vi kan hjälpa

+45 8725 7165 eller info@lyxstugor.se