Cookiepolicy

Webbplatsens användning av cookies
Denna webbplats använder cookies i följande ändamål:
• Teknisk funktion, så att vi kan komma ihåg dina preferenser.
• Mätning av trafik, så att vi vet hur många som besöker vår webbplats.
• Annonsdrift, så att vi kan styra hur ofta samma annons visas för samma användare och registrera hur många gånger de klickar på den.

1. Ägarupplysningar

Denna webbplats levereras av:
Luksushuse.dk A/S
Livøvej 2A
8800 Viborg
Telefon: 8725 7165
E-post: info@luksushuse.dk

2. Cookies
Denna webbplats använder cookies enligt ovanstående ändamål. En cookie är en liten textfil som sparas i din webbläsare och för att kunna känna igen din dator vid återkommande besök. Det finns inga personuppgifter sparade i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

2.1 Så länge lagras cookies
Cookies tas bort automatiskt efter ett visst antal månader (det kan variera), men de förnyas efter varje besök.

2.2 Så tar du bort cookies
Se instruktioner här: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Hur undviker jag cookies?
Om du inte vill ta emot cookies kan du blockera dem. Se instruktioner här:  http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Vad cookies används till på vår webbplats
Cookies används främst till att ge dig en bra upplevelse på Luksushuse.dk genom att komma ihåg dina preferenser samt till att föra statistik över antalet användare samt deras beteende på webbplatsen. Cookies används dessutom i förbindelse med deltagande i annonsnätverk.

Google Analytics (mätning av trafik)
Webbplatsen använder cookies från Google Analytics för att mäta trafiken på webbplatsen.
Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annonsnätverk
Webbplatsen använder följande annonsnätverk:
• Partnerannonser

3. Personuppgifter:
Personuppgifter ges aldrig ut till tredje part, om du inte själv uttryckligen ger samtycke till det, och vi samlar aldrig personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa uppgifter vid beställning. Här samlas uppgifter om namn, adress, postnummer och e-post in.
Personuppgifter används till att genomföra den beställning som uppgifterna har samlats in i förbindelse med.

3.1 Kontakt gällande personuppgifter
Om du önskar åtkomst till de uppgifter som har registrerats om dig hos Luksushuse.dk så ska du skicka begäran till info@luksushuse.dk eller telefon 8725 7165. Om det finns registrerade data som är fel, eller om du har andra invändningar så kan du skicka begäran till samma ställe. Du har möjlighet att få insikt i vilken information som finns registrerad om dig och du kan göra invändningar mot en registrering enligt reglerna i Persondataloven (den danska personuppgiftslagen).

3.2 Skydd av personuppgifter
Enligt persondataloven (den danska personuppgiftslagen) ska dina personuppgifter bevaras säkert och konfidentiellt. Vi sparar dina personuppgifter på datorer med begränsad tillgång som är placerade i kontrollerade faciliteter, och våra säkerhetsåtgärder kontrolleras löpande för att avgöra om våra användarupplysningar hanteras försvarligt och under ständig hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet vid dataöverföringar via internet. Det betyder att det kan finnas en risk för att andra på olagligt sätt kommer åt upplysningar när data skickas och sparas elektroniskt. Du lämnar således dina personuppgifter på eget ansvar.

Internets snabba utveckling betyder att ändringar i vår hantering av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra i de här riktlinjerna för hantering av personuppgifter. Om vi gör det rättar vi självklart datumet för ”senast uppdaterat” längst ned på sidan. I händelse av väsentliga ändringar ger vi dig besked i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den utsträckning som personuppgifter om dig hanteras har du enligt persondataloven (den danska personuppgiftslagen) rätt att få veta vilka personuppgifter som kan hänföras till dig. Om det visar sig att de uppgifter eller data som hanteras om dig är inkorrekta eller vilseledande, har du rätt till att kräva att de ändras, tas bort eller blockeras. Du kan alltid invända mot att uppgifter om dig blir objekt för hantering. Du kan också alltid återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga över behandlingen av uppgifter och data som gäller dig. Klagomål ges till Datatilsynet (den danska dataskyddsorganisationen), i enlighet med persondataloven (den danska personuppgiftslagen) § 58, stycke 1.

Senast redigerad den 5 februari 2014.

Uttalanden från våra gäster

  • Vi hyr ett mindre lyxhus med pool och aktivitetsrum varje år. I husen finns allt vi behöver för att ha en bra familjesemester tillsammans! Våra barn – som är 12 och 13 älskar alla aktiviteterna och är faktiskt lika glada att åka till en stuga på loven som de är att åka på charters…

  • Huset var mycket fint, mycket prydligt och inte minst otroligt rent. Husets servicemedarbetare är mycket snabba och hjälpsamma. Vi tyckte alla om vistelsen och för oss var husets lyx något utöver det vanliga och vi kommer helt säkert att hyra hos Lyxstugor.se igen!

Läs vår senaste broschyr här.

Frågor? Vi kan hjälpa

01 0494 7070 eller info@lyxstugor.se