Har ni något att fira? Samla familjen i ett sommarhus.

Ska ni ha fest?

En lyxig sommarstuga kan vara den perfekta lokalen för er nästa fest, oavsett om det handlar om en jämn födelsedag, ett guldbröllop eller något helt annat.

Det finns plats för upp till 24 övernattande gäster och sommarstugan bjuder på en massa aktiviteter för alla åldrar. Husets kärna består av en stor rymlig matplats där alla kan sitta tillsammans under en trevlig festmiddag.

När man väljer att hålla festen i en lyxstuga har man friheten att organisera allt man vill ha. Detta gäller allt från bordsdekorationer till maten. Våra största hus är utrustade med mikrovågsugn och frys samt två ugnar, spisar, kylskåp och diskmaskiner - så här är det inga problem att laga mat till många personer. Om du inte har lust att laga mat själv kan du alltid välja att få maten hemlevererad utifrån.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få inspiration för nästa semester i sommarhus.
Vi skickar löpande nyheter, tips och inspiration inför din semester, och du kan när som helst avanmäla dig igen.
Din e-postadress stannar hos oss.
TACK FÖR DIN ANMÄLAN TILL NYHETSBREVET
Vi ser fram emot att få presentera nyheter om våra lyxhus. Innan vi kan göra det måste du bekräfta din anmälan med hjälp av länken i e-postmeddelandet som vi har skickat.

Bar med kylskåp

I flera av våra hus finns det bar med kylskåp i husets aktivitetsrum där man kan mixa drinkar och servera kalla drycker till gästerna. Sök efter ett sommarhus med bar här.

Kommentarer från hyresgäster

"Vi ville gärna fira vårt kopparbröllop och kom fram till att det var en bra idé att hyra ett lyxhus i en vecka. Vi hade två fester i huset. En för familjen och en för våra vänner. Vi lagade själva all mat och det var gott om tid att förbereda under dagarna mellan festerna, så det trivdes vi faktiskt med", berättar Lene Røge

Har du frågor om hur du bäst kan planera din stora dag i en lyxstuga, kontakta oss på tel. +45 8725 7165.