Lyxsommarhus vid Nordsjön

Nordsjön förknippas för många med frisk luft i ansiktet, vita sandstränder, stora glasstrutar och trevliga semesterminnen. Därför kommer många av oss tillbaka om och om igen. På sommaren och under resten av året.

Här finns det goda möjligheter till att koppla av med familjen. Du kommer att känna dig uppfylld av den friska havsluften. Känna den mjuka sandstranden under fötterna. Och kanske ta ett dopp i havet för att svalka dig? Året om för de hurtiga.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få inspiration för nästa semester i sommarhus.
Vi skickar löpande nyheter, tips och inspiration inför din semester, och du kan när som helst avanmäla dig igen.
Din e-postadress stannar hos oss.
TACK FÖR DIN ANMÄLAN TILL NYHETSBREVET
Vi ser fram emot att få presentera nyheter om våra lyxhus. Innan vi kan göra det måste du bekräfta din anmälan med hjälp av länken i e-postmeddelandet som vi har skickat.

Ta med hela familjen till ett lyxsommarhus nära Nordsjön

I ett lyxsommarhus nära Nordsjön finns det plats för hela familjen. Våra lyxsommarhus har både tillräckligt med plats och många möjligheter som kan hålla hela familjen sysselsatt i en hel vecka. Här finns det något att göra för alla åldrar. Barnen kan ha roligt i inomhuspoolen medan de vuxna kopplar av i bastun eller möts i ett parti biljard i vardagsrummet.

De flesta av våra lyxsommarhus har plats för fler än 20 personer. Husen är därför perfekta för en semester för den stora familjen som vill vara tillsammans i en vacker och avkopplande miljö.

Saknar du ett sommarhus som har plats för hela familjen? Se vårt utbud av hus vid Nordsjön.

Sommarhus med pool – badgaranti året runt

Vi ljuger inte när vi säger att det finns något för alla att göra i våra lyxsommarhus. De flesta av våra lyxsommarhus har till exempel en pool där både barn och vuxna kan ha roligt. 

Förutom pool har de flesta av våra lyxsommarhus vid Nordsjön följande faciliteter:

 • Spabad
 • Bastu
 • Bordtennis
 • Biljard
 • Bordsfotboll
 • Dart
 • Spelkonsol
 • Internet
 • XL-kök

Se vårt utbud av lyxsommarhus vid Nordsjön

Besök de spännande kustorterna vid Nordsjön

Om ni ändå vill ta en paus från avkopplingen på stranden, från att plaska i poolen, från att spela bordsfotboll eller bordtennis, finns det många intressanta kustorter vid Nordsjön som förtjänar att omnämnas:

 • Besök till exempel Blåvand, en livlig och mysig semesterort. Här kan du besöka ett ljusstöperi, glasblåseri, keramikverkstad, ett minizoo och flera spännande museer. Dessutom kan du gå på upptäcktsfärd i de många bunkrarna som finns kvar från andra världskriget.
 • Ni kan också stanna till i Søndervig, som kallas ”porten till Nordsjön”. Här finns direkt åtkomst till en härlig badstrand. Søndervig är en riktig badort, men det finns även klädbutiker, souvenirbutiker och gallerier här när du vill ta en paus från strandlivet. 
 • Om du är ute efter en mer aktiv semester än att bara ha det mysigt, shoppa och vara på stranden, kan du besöka Hvide Sande där det finns goda möjligheter att fiska från bryggan eller från en båt. Hvide Sande är också en mycket populär plats för att vindsurfa och för andra aktiviteter som wakeboard och vattenskidor.   

Läs mer om de olika orterna längs västkusten.