Fira jul ute – och känn dig som hemma

Fira jul i lyxsommarhus – här får du mys, avslappning och samvaro för hela familjen!

Julen handlar om att vara tillsammans med de du tycker om, att slappna av i varandras sällskap och låta julfriden sänka sig. Så är dessvärre inte alltid fallet, när hela familjen flyttar in. Stressen tar över och glädjen över julen kan vara svår att hitta. Julmiddagen ska förberedas, julklappar ska slås in och familjen ska underhållas. Det är trångt om plats, det är rörigt, toaletten är konstant upptagen och faster Ida ramlar över luftmadrassen som ligger på vardagsrumsgolvet, eftersom det inte finns tillräckligt många sovplatser. För familjens minsta går tiden långsamt och de kräver uppmärksamhet.  

Det finns faktiskt ett alternativ! 

Gör julen till ett gemensamt projekt – fira jul i lyxsommarhus med pool och aktivitetsrum.

I ett lyxsommarhus finns det garanterat plats för den stora familjen runt julbordet. Mellan julmåltiderna kan de minsta – och de äldsta – roa sig med alla husets aktiviteter – t.ex. biljard, airhockey, dart, playstation och självklart en härlig inomhuspool. De vuxna kan göra julmiddagen klar tillsammans medan de har trevligt med julmusik och ett glas vin. Alla familjens medlemmar kan få ett rum och en säng att sova i. Det finns plats i huset, ingen ramlar över någon annan och alla har trevligt och hjälper till.
Lyxhusen kan rymma från 12 till 30 personer. Det är flexibel ankomst i veckan fram till jul.

Kontakta oss för ett erbjudande eller sök efter det helt rätta lyxhuset för dig och din familj här

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få inspiration för nästa semester i sommarhus.
Vi skickar löpande nyheter, tips och inspiration inför din semester, och du kan när som helst avanmäla dig igen.
Din e-postadress stannar hos oss.
TACK FÖR DIN ANMÄLAN TILL NYHETSBREVET
Vi ser fram emot att få presentera nyheter om våra lyxhus. Innan vi kan göra det måste du bekräfta din anmälan med hjälp av länken i e-postmeddelandet som vi har skickat.