Arkitektritat semester- och aktivitetshus i Tisvildeleje

Här hittar du en Virtuel Reality Model av lyxstugan.

Praktfullt semester- och aktivitetshus, både modernt och trivsamt, uppfört med de bästa kvalitetsmaterialen. Husets inredning inbjuder till att upp till 14 personer kan bo bekvämt. Här har helt enkelt allt gjorts för att semestern i huset ska bli en succé, vare sig ni föredrar lugn och ro eller en aktiv semester. Huset är också med projektor og duk ett bra val om företag vill ha en härlig bosättningsort för deras medarbetare eller samarbetspartner.

Huset har fem sovrum och två mycket användbara loft med full ståhöjd i mitten, två badrum och ett aktivitetsrum med biljard, bordtennis, dart m.m.

Dessutom finns ett stort välinrett kök med dubbelt antal av alla hårda vitvaror och all köksutrustning samt vardagsrum och matrum med långbord för 14–16 personer.

Njut av ett dopp i swimmingpoolen med motströmsanläggning och vattenrutschbana med vattenström, spabadet eller den varma bastun. Gå inte miste om möjligheten att bo i detta unika nybyggda semesterhus som utan tvivel kommer att väcka hänförelse, oavsett när på året ni önskar att skämma bort er.

Sommarhuset är inrett med designmöbler och -lampor och konst på väggarna och med tv via parabol och stort tv-paket på alla rum, båda loften och i vardagsrummet samt i aktivitetsrummet och i poolavdelningen. Dessutom finns det musikanläggning, dvd, gratis trådlöst internet, Playstation 4 och Nintendo Wii till förfogande.
Huset har golvvärme överallt, som värms upp av en anläggning med jordvärme. Det finns också en designkakelugn i vardagsrummet.

Huset har en mycket stor och fin terrass med plattor runt om hela huset med tillhörande fina trädgårdsmöbler, markis, parasoller, utekök, gas + kolgrill, planteringsbäddar och växter samt omringande staket. Utanför finns det en lekplats uppställd till barnen.

Er hund eller katt är mycket välkommen i sommarhuset. Framför huset finns det en anlagd parkering för 6–8 bilar. Den närmaste staden är Tisvildeleje (två km) som är en berömd kust- och sommarstad med biograf, restauranger, caféer, sandstrand o.s.v. samt en tågstation mot Hillerød. Mittemot Tisvildeleje ligger Vejby (också två km) med shoppingmöjligheter. Hela Nordkysten från Liseleje, över Tisvildeleje, Rågeleje, Gilleleje till Hornbæk inbjuder till fantastiska naturupplevelser, fina badmöjligheter och ett rikt sommarliv. Köpenhamn ligger endast 45 minuter i bil från huset och på vägen passerar man precis förbi Hillerød. Man kan besöka Sverige via Helsingör–Helsingborg som också ligger bara 45 minuter i bil + färja bort. Hjärtligt välkommen!

I detta lyxhus är där obligatorisk städning.

Tisvildeleje

Norra Själland
Lyxstuga 339
Hyra inkl. trygghetsgaranti (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.500 DKK
 • Startpaket
  300 DKK

  Startpaketet innehåller: 3 flaskor flytande handtvål, 1 flaska diskmedel, 10 diskmaskinstabletter, 8 rullar toalettpapper, 3 rullar hushållspapper, salt och peppar, 20 kaffefilter, 1 rulle soppåsar, 1 paket disktrasor, 2 kökshanddukar

OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - DVD - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
14
Antal sovrum
5
Byggår/ombyggt
2015
Yta
200 m2
Tomtstorlek
1887 m2

Faciliteter

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda

Avstånde

Avstånd till golfbana
9200 m
Avstånd till shopping
500 m
Avstånd till restaurang
500 m
Avstånd till strand
1500 m

Rumsfördelning

 • 3 rum med 1 dubbelsäng
 • 2 rum med 2 enkelsängar
 • 2 sovloft med 2 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
DVD
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv

Uttalanden från våra gäster

 • Vi hyr ett mindre lyxhus med pool och aktivitetsrum varje år. I husen finns allt vi behöver för att ha en bra familjesemester tillsammans! Våra barn – som är 12 och 13 älskar alla aktiviteterna och är faktiskt lika glada att åka till en stuga på loven som de är att åka på charters…

 • Huset var mycket fint, mycket prydligt och inte minst otroligt rent. Husets servicemedarbetare är mycket snabba och hjälpsamma. Vi tyckte alla om vistelsen och för oss var husets lyx något utöver det vanliga och vi kommer helt säkert att hyra hos Lyxstugor.se igen!

Läs vår senaste broschyr här.

Frågor? Vi kan hjälpa

+45 8725 7165 eller info@lyxstugor.se