Poolhus för 14 personer på Öland i Sverige

Detta poolhus på Öland ligger idealt placerat i ett härligt område vid det attraktiva Köpingsvik och den barnvänlig strand. Öland är med sina fantastiska stränder och sevärdigheter ett vackert och eftertraktat semestermål.

I husets alldeles egna vattenland kan det badas och simmas i den 30 m2 stora poolen med barnpool. Man kan också skämma bort sig själv i husets stora eleganta spabad och bli skönt genomvarm i bastun. Efter simning, kan gästerna konkurrera i både Playstation 2 och bordfotboll.

Vardagsrummet ljust och luftigt, med matsalsplatser och soffgrupp med tv och öppen spis och ligger i öppen förbindelse med köket, som naturligtvis är utrustat med alla tänkbara moderna bekvämligheter. Här finns det gott om plats för 14 personer att umgås och äta tillsammans. Från vardagsrummet är det utgång till den stora terrassen och trädgården.

Lyxhuset är trevligt inrättat med många spännande detaljer, som t.ex. att swimmingpoolen är dekorerad med färgsprakande mosaik.

Öland

Sverige
Lyxstuga 78
Hyra inkl. trygghetsgaranti (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  282 SEK
 • Städning
  1.902 SEK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - DVD - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
14
Antal sovrum
7
Byggår/ombyggt
2000
Yta
270 m2
Tomtstorlek
1200 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda

Koncept

Avstånde

Avstånd till restaurang
2500 m
Avstånd till shopping
2500 m
Avstånd till strand
2500 m
Avstånd till golfbana
12000 m

Rumsfördelning

 • 5 rum med 1 dubbelsäng
 • 2 rum med 2 enkelsängar

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
DVD
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv

Uttalanden från våra gäster

 • Vi hyr ett mindre lyxhus med pool och aktivitetsrum varje år. I husen finns allt vi behöver för att ha en bra familjesemester tillsammans! Våra barn – som är 12 och 13 älskar alla aktiviteterna och är faktiskt lika glada att åka till en stuga på loven som de är att åka på charters…

 • Huset var mycket fint, mycket prydligt och inte minst otroligt rent. Husets servicemedarbetare är mycket snabba och hjälpsamma. Vi tyckte alla om vistelsen och för oss var husets lyx något utöver det vanliga och vi kommer helt säkert att hyra hos Lyxstugor.se igen!

Läs vår senaste broschyr här.

De anställda vid Lyxstugor.se

Frågor? Vi kan hjälpa

+45 8725 7165 eller info@lyxstugor.se