Information om Coronavirus/COVID-19

Kära gäster,

Vi får just nu väldigt många förfrågningar från familjer och företag som är tveksamma kring vilka regler som gäller om de vill avboka sin vistelse till följd av myndigheternas tillkännagivande om COVID-19.

Det är fortfarande de vanliga hyresvillkoren som gäller. De kan du läsa här: https://www.lyxstugor.se/om-oss/hyresvillkor

Vi är förpliktade till sommarhusens ägare, och kan därför inte betala tillbaka hyran eller erbjuda ombokning till en annan period.

Vi arbetar tillsammans med Feriehusudlejernes Brancheforening för att få ta del av regeringens hjälppaket, men för tillfället är det omöjligt att veta hur och när Coronakrisen kommer att vara över.

Därför finns det just nu många frågor som vi inte har möjlighet att svara på, men vi vill som alltid tillgodose våra gäster så gott det går.

Om vi får möjlighet att erbjuda er något som avviker från hyresvillkoren, kommer vi att meddela er skriftligt om detta.

Den situation vi befinner oss i är ny och oviss för oss alla. Även på vårt kontor har vi påverkats av att myndigheterna har stängt skolor och förskolor, och samtidigt uppmuntrar oss att arbeta hemifrån.

Därför hoppas vi att ni har förståelse för att det kan vara långa väntetider när ni ringer och att vi inte kan svara på alla e-postmeddelanden lika snabbt som vi brukar.

Med vänlig hälsning,

Lyxstugor.se

 

Vilka möjligheter finns?

Försäkring

Vi rekommenderar att du undersöker om du täcks av en egen försäkring. Om du är sjuk, har avskedats eller att det på annat sätt uppstått ett försäkringstillfälle, kan du använda Codans avbeställningsförsäkring som inkluderas i hyran. Du kan läsa försäkringsvillkoren här. Om du har frågor kan du kontakta Codan på tel: +45 3355 3323. Ange försäkringsnummer 900 604 4872.

 

Avbokning

Alla avbokningar ska skickas skriftligt till oss på info@lyxstugor.se. Efter att vi behandlat ditt ärende skickar vi en bekräftelse på att beställningen har annullerats.

 

Senest opdateret: 19.3.2020 klokken 6:30.