Lyxhus för semester i Grønhøj

Grønhøj ligger naturskönt nära både skog och strand. Den breda stranden med sköna fördjupningar i sanden har dessutom Blå Flagg. Stranden bjuder under alla årstider in till fantastiska upplevelser med hav, sand och vackra solnedgångar. En alldeles särskild sak med stranden vid Grønhøj är att man kan köra på den. Så packa matsäcken och njut av den fantastiska naturen.

I området finns det möjlighet till en mängd olika aktiviteter för hela familjen. Family Fun Park i Vittrup t.ex. bjuder på allt från djur och nöjen till picknickmöjligheter. 

Det finns också möjlighet till aktiviteter som dykning, skärmflygning, klättring, surfing, gokart m.m. i området. Fårup Sommarland ligger bara 10 km från Grønhøj och kan med sina nöjen och sitt stora badland erbjuda hela familjen en mängd roliga upplevelser. 

Om det är shopping som står på önskelistan, ligger Løkkens trevliga butiker nära. Annars kan Ålborg som endast ligger 40 km bort locka med massor av shoppingmöjligheter i både centrum och köpcentrumet City Syd.

 

Rumsfördelning

  • 2 rum med 1 dubbelsäng
  • 2 rum med 2 enkelsängar
  • 1 sovloft med 2 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
DVD
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv

Grønhøj nära Blokhus

Norra Jylland
Lyxstuga 326
Antal gäster
10
Antal sovrum
4
Yta
150 m2
Tomtstorlek
1586 m2
Avstånd till shopping
250 m
Avstånd till strand
450 m
Hyra från /vecka
4.674SEK