Frågor och svar

Hur bokar man ett lyxhus? 
Det går snabbt och enkelt att boka ett lyxhus hos oss - det enda som är svårt är att välja mellan alla underbara hus!

Det går att söka på en mängd olika kriterier så att man finner det hus som motsvarar ens önskningar - som t.ex. pool, internet eller solarium. 

Om du önskar hyra ett hus i en speciell period, kan du även söka på speciella dagar eller veckor. När Ni bestämt Er för typ av hus och period, klickar Ni bara på "boka huset" och följer den vägledning som ges.

När Ni genomfört beställningen kontrollerar Lyxstugor.se det önskade husets tillgänglighet och skickar Er därefter en bekräftelse via e-post.  Där finns all information om huset, kontaktinformation till Er servicekonsulent och detaljer kring betalning. 

Om huset mot all förmodan inte är ledigt, kontaktas Ni av Lyxstugor.se inom loppet av en arbetsdag.

Hos Lyxstugor.se kan man snabbt och enkelt göra sin betalning online eller via banköverföring.

Kan man avboka sin reservation?

När man bokar ett hus genom Lyxstugor.se ingår det alltid trygghetsgaranti som ger mesta möjliga flexibilitet vad gäller ändring eller avbeställning av en bokning. Läs mer om trygghetsgarantin här.

Hur kommer jag i kontakt med Lyxstugor.se?

Lyxstugor.se är en mindre byrå där den personliga kontakten och en god kundservice har mycket hög prioritet. Ni kan kontakta oss under alla vardagar på info@lyxstugor.se eller på telefon 01 049 99 009.

I vilka länder finner jag lyxhus? 

Lyxstugor.se erbjuder sina hus i de allra vackraste områdena i Danmark och på Öland, som är speciellt känt för sina fantastiska badstränder och fina natur. Från slutet av 2016 erbjuds dessutom lyxstugor vid den tyska Östersjökusten .

Hur pass hög energiförbrukning bör vi räkna med? 

Energianvändningen i spa- och poolhus varierar mycket i förhållande till husets storlek, utformning, väderlek, antal personer och den allmänna användningen av huset. Man bör förvänta sig en högre energiförbrukning på spa- och poolhus jämfört med normala hem eftersom det tar mer energi att hålla en swimmingpool och en SPA-avdelning varm.

Man kan själv påverka energiförbrukningen i huset, t.ex. genom att täcka över poolen när den inte används eller samordna användningen av SPA-avdelningen och bastun så att de inte drar onödig energi.

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon om du önskar en uppskattning av konsumtionen i ett visst konkret hus.