Frågor och svar

Hur bokar man ett lyxhus? 
Det går snabbt och enkelt att boka ett lyxhus hos oss - det enda som är svårt är att välja mellan alla underbara hus!

Det går att söka på en mängd olika kriterier så att man finner det hus som motsvarar ens önskningar - som t.ex. pool, internet eller solarium. 

Om du önskar hyra ett hus i en speciell period, kan du även söka på speciella dagar eller veckor. När Ni bestämt Er för typ av hus och period, klickar Ni bara på "boka huset" och följer den vägledning som ges.

När Ni genomfört beställningen kontrollerar Lyxstugor.se det önskade husets tillgänglighet och skickar Er därefter en bekräftelse via e-post.  Där finns all information om huset, kontaktinformation till Er servicekonsulent och detaljer kring betalning. 

Om huset mot all förmodan inte är ledigt, kontaktas Ni av Lyxstugor.se inom loppet av en arbetsdag.

Hos Lyxstugor.se kan man snabbt och enkelt göra sin betalning online eller via banköverföring.

Kan man avboka sin reservation?

När man bokar ett hus genom Lyxstugor.se ingår det alltid trygghetsgaranti som ger mesta möjliga flexibilitet vad gäller ändring eller avbeställning av en bokning. Läs mer om trygghetsgarantin här.

Hur kommer jag i kontakt med Lyxstugor.se?

Lyxstugor.se är en mindre byrå där den personliga kontakten och en god kundservice har mycket hög prioritet. Ni kan kontakta oss under alla vardagar på info@lyxstugor.se eller på telefon +45 8725 7165.

I vilka länder finner jag lyxhus? 

Lyxstugor.se erbjuder sina hus i de allra vackraste områdena i Danmark och på Öland, som är speciellt känt för sina fantastiska badstränder och fina natur. Dessutom erbjuds lyxhus vid den tyska Östersjökusten i Ostseereort Olpenitz nära Kappeln. 

När kan jag boka en helgvistelse?

Det går att boka en helgvistelse i perioden november till april (jul, nyår och påsk undantagna). Man kan boka i precis så god tid som man önskar.

Är poolen uppvärmd vid ankomsten?

Ja, poolen har en konstant temperatur på 26–29 grader och är redo att användas när ni anländer till sommarhuset.

Finns det barnsäng och barnstol i huset?

Ja, i alla lyxhus finns minst en resesäng och en barnstol. I några hus kan det finnas flera. Som hyresgäst är du alltid mycket välkommen att ställa frågor till husets servicekonsulent.

Hur får vi nycklarna?

Det finns en servicekonsulent anknuten till varje hus, som står för att överlämna nycklarna till er vid ankomsten till huset. Du kan läsa mer om vårt unika servicekoncept här.

Hur pass hög energiförbrukning bör vi räkna med? 

Energianvändningen i spa- och poolhus varierar mycket i förhållande till husets storlek, utformning, väderlek, antal personer och den allmänna användningen av huset. Man bör förvänta sig en högre energiförbrukning på spa- och poolhus jämfört med normala hem eftersom det tar mer energi att hålla en swimmingpool och en SPA-avdelning varm.

Man kan själv påverka energiförbrukningen i huset, t.ex. genom att täcka över poolen när den inte används eller samordna användningen av SPA-avdelningen och bastun så att de inte drar onödig energi.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon om du önskar en uppskattning av konsumtionen i ett visst konkret hus. 

Se även våra hyresvillkor för mer information.