Medarbetare Lyxstugor.se

Gruppen bakom lyxstugor.se består av tolv medarbetare. Nedan kan du lära känna oss bättre, så att du vet vem du pratar med när du kontaktar oss.

Bente Buje Pedersen, semesterrådgivare

Bente Buje, Lyxstugor.seNär ni ringer till oss kan ni ha sådan tur att ni får Bente i luren. Hon står nämligen för kundtjänsten tillsammans med Laura och Norma och använder utöver det sin tid på kontoret till bokföring. Under en dag på kontoret har Bente alltid mycket att göra, eftersom det hela tiden kommer in nya uppgifter. Sådana utmaningar och en vilja att prova något nytt är också det som lockade henne till lyxstugor.se i början av 2018, efter 26 år inom textilbranschen. Frågar man henne vad hon tycker om arbetet på lyxstugor.se säger hon med ett leende att det bara blir bättre.

Bente bor i Viborg centrum tillsammans med sin man. Tillsammans har de ett sommarhus i Hals, som de har kallat sitt andra hem i över 5 år. Östkusten på norra Jylland är ett av Bentes favoritområden i Danmark och här tillbringar hon mycket tid med att cykla, gå på promenader och vara vid vattnet. För henne behöver avkoppling och trevliga stunder vara i fokus när man semestrar i sommarhus. Det gör det mycket enklare att få besök och njuta av varandras sällskap på ett informellt sätt.

Laura Nautrup, semesterrådgivare

Laura Nautrup, Lyxstugor.seTelefon, chatt, Facebook och e-post är alla sätt att komma i kontakt med Laura på. Laura tog studenten från samhällslinjen på Skive Gymnasium 2019 och har sedan hösten samma år varit en del av teamet på lyxstugor.se. Hon har många arbetsuppgifter, som täcker både bokningar, bokföring, kundtjänst och administrativa uppgifter. Även om hon inte har någon tidigare erfarenhet från branschen tycker hon mycket om sitt arbete, och har under den tid hon arbetat på kontoret fått vad hon kallar en boost för självsäkerheten vad det gäller arbetslivserfarenhet. 

När Laura inte arbetar umgås hon med familj, vänner och sin partner. Under hela hennes uppväxt har familjen haft eget sommarhus i Blokhus, och när hon verkligen kopplar av sker det där. Det finns ingenting viktigt att göra eller mobiltäckning i huset och det ger henne utrymme att andas, vilket hon ibland har behov för. ”Njut av de faciliteter som finns i huset. Istället för att ta med mobil, dator och underhållning hemifrån bör ni umgås tillsammans och vara i varandras sällskap” är Lauras bästa råd inför vistelsen i sommarhus.

Norma Hülsenbusch, semesterrådgivare

Norma Hülsenbusch, Lyxstugor.seSedan våren 2020 har kontoret blivit en mer internationell miljö, då Norma blev en del av teamet. Norma kommer från Tyskland och bor i dag i Viborg med sina tre barn och danska partner. Hon är utbildad frisör och kontorsassistent, men har tidigare arbetat i bilbranschen och med gastronomi. Idag sitter hon på lyxstugor.se och tar framför allt emot bokningar och uppgifter för våra tyska uthyrare och kunder. Det är därför en erfaren och anpassningsbar kvinna med internationell bakgrund som du får i luren när Norma lyfter på den.

När man frågar Norma vad som skiljer lyxstugor.se från hennes tidigare arbetsplatser berättar hon att hon ”aldrig upplevt ett team som är så harmoniskt både på arbetsplatsen och privat”. Det gör att dagarna på kontoret fylls av skratt och goda stunder, vilket Norma tycker är viktigt. Det danska ”hygge” har hon helt tagit till sig, och när hon åker på semester med familjen på Jyllands västkust är det fokus för dagarna tillsammans. Ljudet från Nordsjön, långa promenader och trevliga stunder framför vedspisen är när Norma har det allra bäst. 

Sissel Kornerup Hansen, semesterrådgivare

Sissel Kornerup Hansen, Lyxstugor.seSissel tog studenten från Viborg Katedralskole 2020 och har sedan dess varit en del av teamet på lyxstugor.se. Sissel är redo vid tangentbordet när ni har frågor om er bokning, uthyrning eller vistelse. Hon är en erfaren ung kvinna som tidigare har arbetat som assistent på en djurklinik och som barnpassare på ett familjecenter. Det gör att hon passar utmärkt i vår arbetsmiljö, där hon anser att det finns plats för både skämt och seriositet.

Sissel spenderar sin fritid på att bränna krutet. Hon spelade handboll på hög nivå i många år och tycker om att hålla sig aktiv när hon kan. Det innebär dock inte att hon inte njuter av tiden tillsammans med vänner och att det även är viktigt för henne att ha det mysigt. Det är också det hon framhäver när man frågar henne vad hon tycker är det bästa med att åka på sommarhussemester. ”Det är alltid mysigt. Jag gillar att man helt kan slappna av när man är i ett sommarhus och bara ha det trevligt med familj eller vänner” säger hon med ett leende.

Tobias Karlsen, semesterrådgivare

Tobias Karlsen, Lyxstugor.seTobias är 19 år gammal och tog studenten från Handelsskolan i Viborg 2021. Han började som semesterrådgivare på vår bokningsavdelning i juli 2021, där han tillsammans med resten av avdelningen hjälper våra sommarhusgäster före, under och efter vistelsen. När Tobias inte är på jobbet spelar han handboll och umgås med vänner och familj. Om inte handbollsmatch eller träningsläger står på agendan, spenderar Tobias ofta helgen ute i Viborg med sina vänner.

Tobias älskar att semestra i en sommarstuga, för det är nämligen synonymt med familjetid, trevliga stunder och samvaro för Tobias.

 

 

 

Lone Christensen, bokningschef

Lone Christensen, Lyxstugor.seLone är chef över vår bokningsavdelning som hjälper gästerna via telefon, e-post och chatt. Lone kommer ursprungligen från Viborg och efter 25 år i utlandet har hon nu kommit tillbaka till sin hemstad. Hon har varit en del av vårt team sedan maj. Lone flyttade utomlands efter att hon tog studenten från Viborg Katedralskole 1995. Sedan dess har hon varit aktiv inom hotellbranschen i Schweiz och under de senaste åren har hon sysslat med HR och rekrytering. Teamet på lyxstugor.se har gjort det enkelt för henne att få ett fotfäste i den danska arbetskulturen. Stämningen på kontoret är jättetrevlig och det är alltid möjligt att skoja till det lite, även under perioder när telefonen ringer oavbrutet. Lone tycker också att det är jättekul att sälja semestrar till förväntansfulla och glada kunder, så hon trivs verkligen med sitt arbete.

På fritiden tycker Lone om att cykla eller promenera runt Viborgs härliga sjöar. En annan favorithobby är mountainbiken, och snart kommer hon även att börja spela handboll igen. Det är nämligen dags för Lone att ta på sig den gröna målvaktströjan från åren i Viborg HK igen.

Som utlandsdansk har Lone sedan 1995 besökt Danmark som turist. Många år har semesterdestinationen varit Fanø eller Lønstrup. Lone älskar Nordsjön, särskilt när det blåser ordentligt. En lång promenad i halv storm och piskande vind där saltvattnet skvätter mot ansiktet är något av det bästa hon vet. Efter promenaden är det såklart dags att göra upp en mysig eld i eldstaden. När Lone vill ha det mysigt är backgammon en favorit – det och en spännande kriminalroman eller god mat och vin medan taket nästan tycks vilja flyga iväg i en dansk höststorm.

Heidi Wirenfeldt, uthyrningschef

Heidi Wirenfeldt, Lyxstugor.seDet finns ingen som känner till det dagliga arbetet på lyxstugor.se bättre än Heidi. Sedan januari 2008 har hon varit en del av teamet, som hon kom till efter flera år inom möbelbranschen. Hennes främsta uppgifter är att vara i dialog med husägarna och våra samarbetspartners. Det är tydligt att Heidi tycker om sitt arbete. Hon berättar att den gemenskap hon har med sina kollegor är något alldeles särskilt och att de har mycket glädje av varandra. ”Det är inte alltid jag älskar alla mina arbetsuppgifter, men jag ser alltid fram emot att gå till jobbet, och det är ett privilegium”.

Gemenskapen slutar inte när Heidi går hem. Tillsammans med en grupp träningsintresserade kollegor tillbringar hon nämligen flera morgnar under veckan med att träna. En annan stor del av Heidis vardag lägger hon på långa promenader med hunden och på att ha det mysigt med familj och vänner. Flera gånger har de även träffats i sommarhus där familjen enkelt kan umgås tillsammans, precis som det ska vara i ett sommarhus, och utforska Danmarks alla hörn.

Sanne Gundersen, uthyrningskoordinator

Sanne Gundersen, Lyxstugor.seI lyxstugor.ses uthyrningsteam hittar du Sanne. Hon har en administrativ utbildning med inriktning butikschef, och har flera års erfarenhet inom administrativt arbete. Sedan augusti 2014 har Sanne arbetat på lyxstugor.se, där hon står för kontakten med de många husägarna. Dessutom hjälper hon er med husbokningar både på e-post och telefon. För Sanne är ingen arbetsdag den andra lik, och tillsammans med hennes härliga kollegor är det en av sakerna som gör att hon ser fram emot arbetet varje dag.

När Sanne inte sitter på kontoret befinner hon sig i sitt hem i Viborg med sina tre barn och sambo. Hon fördriver tiden med träning, långa promenader och att ha det trevligt tillsammans med familj och vänner. Även privat är semester i sommarhus en del av Sannes liv. Varje år i november åker nämligen hela familjen, med fyra generationer, på en weekend och njuter av tillvaron tillsammans. Det är en mer än 20 år lång tradition, och Sannes bästa tips för att njuta av tiden är att resan ska vara semester för alla som åker.

Steen Sinding, servicechef

Steen Sinding, Lyxstugor.seHallo - hier ist Steen! Det är en mening som ofta hörs på kontoret. De flesta av Steens arbetsuppgifter ligger nämligen inom det tyska området, där han står för drift och service och sätter servicekonsulter och husägare i kontakt. Sedan november 2016 har Steen varit en del av teamet på lyxstugor.se. Med en kandidatexamen i både tyska och engelska samt 11 års erfarenhet inom översättning känner sig Steen riktigt hemma i sitt arbete hos oss, där skratt, bra kollegor och frihet under ansvar prioriteras.

Steen hör även hemma på handbollsbanan. I flera år har han spelat semiprofessionellt och idag är han tränare för ett U13 pojklag och för ett lag i tredje divisionen, som har själv spelar i. En så aktiv livsstil kan göra det svårt att helt slappna av när man är på semester. Därför är Steens råd till alla som ska på semester, oavsett om det är i sommarhus eller inte, att komma ihåg att ta med sig underhållning för inomhusbruk, då det alltid bidrar till trevliga stunder.

Jacob Toft Falden, servicechef

Jacob Toft Falden, Lyxstugor.seKontoret har i många år fått ta del av Jacobs erfarenhet inom försäljning och sommarhus, såväl som hans goda humor som dagligen får kollegorna att le. Vrider vi tillbaka tiden till år 2011–2012 satt Jacob med ett finger på pulsen i nästan alla delar av företaget, som fakturering, bokföring, kundservice och mer därtill. Idag är Jacobs arbete primärt att fokusera på service och han är servicechef tillsammans med Steen. Jacob har ansvar för samarbetet med lite över 90 servicekonsulter som är anslutna till över 350 hus som vi hyr ut. Han arbetar dessutom med företagsuthyrningar, som använder lyxhusen under vardagarna.

Det kamratliga sköter Jacob både professionellt och privat. Han säger själv att det inte är jobbets utmaningar, utan kollegorna som ger honom störst lust att gå till jobbet varje dag. Privat tillbringar han tiden med att spela fotboll i ett oldboys-lag varje onsdag. Även om han alltid har sportat och gillar att tävla är det det sociala efter träningarna som motiverar honom. Därför kommer det inte heller som någon överraskning att Jacob njuter av att tillbringa tid med sin familj och sina vänner i sommarhus. Där kan den stressiga vardagen bytas ut mot gott sällskap, god mat och gott vin.

Kathrine Højbjerg, marknadsföringschef

Kathrine Højbjerg, Lyxstugor.seKathrine jonglerar både medier, IT, språk och samarbetspartner när hon varje dag arbetar med marknadsföringen av våra lyxhus. Ända sedan hon tog examen från Handelshögskolan i Århus, med en kandidatexamen i tyska och internationell marknadskommunikation, har hon arbetat inom sommarhusbranschen. Större delen av sin karriär har hon varit på lyxstugor.se, där frihet under ansvar och nya arbetsuppgifter både inspirerar och utmanar henne praktiskt och yrkesmässigt.

Det är inte bara på arbetet som Kathrine har många bollar i luften. Hemma är hon igång med man, två flickor och massor av sport som familjen gör tillsammans. Både simning, fotboll och ridning står på programmet och ger möjlighet att koppla av i en annars stressig vardag. När de vill koppla av fullständigt åker de på semester i sommarhus. Varje år under vecka 31 sker det tillsammans med 14 personer som åker på semester och njuter av varandras sällskap, den danska naturen och de många spännande sevärdheter som Danmark bjuder på.

Marlene Rasmussen, marknadsföring

Marlene Rasmussen, Lyxstugor.seFacebook, Instagram, LinkedIn, nyhetsbrev, videoinspelningar och fotosessioner – det är Marlene! Marlene har varit en del av teamet sedan mars 2021. Hon har tidigare arbetat med utveckling och marknadsföring av semesterområden, och älskar att skriva och hitta på nytt innehåll till de många digitala plattformarna.

Marlene bor på en liten landsort söder om Skive på ett nerlagt lantbruk. Där fördriver hon tiden med husrenovering, trädgårdsprojekt och ett hektiskt familjeliv med två små döttrar. När Marlene bor i sommarhus finns det alltid brädspel och marshmallows i bagaget. Under dagen tänds en brasa i trädgården med barnen och när de har gått och lagt sig spelar hon spel och smuttar eventuellt på en Gin and tonic.