Om Lyxstugor.se

Lyxstugor.se har sedan starten 2003 specialiserat sig på att hyra ut semesterhus med gott om plats för upp till 30 personer.

Konceptet bakom konstruktionen av husen är ett mycket välsorterat underhållnings- sortiment, så att varken regn eller rusk kan förstöra semestern. De flesta husen är därför inrättade med massor av spännande aktivitetsmöjligheter, som till exempel biljard, bordtennis, airhockey, fotbollsspel, dart och Playstation.

I Lyxhuset är det badväder året om eftersom alla husen är inrättade med spabad och bastu. De flesta husen har ett eget "vattenland" med stor pool, vattenrutschbana och motströmsanläggning.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få inspiration för nästa semester i sommarhus.
Vi skickar löpande nyheter, tips och inspiration inför din semester, och du kan när som helst avanmäla dig igen.
Din e-postadress stannar hos oss.
TACK FÖR DIN ANMÄLAN TILL NYHETSBREVET
Vi ser fram emot att få presentera nyheter om våra lyxhus. Innan vi kan göra det måste du bekräfta din anmälan med hjälp av länken i e-postmeddelandet som vi har skickat.

Ni kan alltid hitta ett nytt kvalitetshus hos oss. Lyxhuset ligger i de mest natursköna områdena nära strand och vatten i Danmark, Sverige och Tyskland.

När du hyr ett hus utav oss är du alltid garanterad en god service som lever upp till husens höga standard och kvalitet. Varje hus har sin egen servicekonsulent som även har kunskaper kring området och som gärna hjälper till med tips och råd.

Vi håller till på kontoret i Viborg på Jylland, där vi servar kunder i Skandinavien och Nordeuropa. Vi finns alltid att nå via telefon +45 8725 7165 vid frågor, och Ni är naturligtvis också mycket välkomna att kontakta oss på info@lyxstugor.se