SKANLUX - stugor med förtjänst

Lyxstugor.se ägs av Skanlux Huse som erbjuder i stort sett alla typer av stora stugor med pool och aktivitetsrum till uthyrningsmarknaden.

Skanlux är stugor med förtjänst. Både mentalt och ekonomiskt.
Hos Skanlux byggs sommarstugor, lyxsommarstugor och åretruntstugor i alla storlekar. Fokus ligger på funktion, design och kvalitet samt flexibilitet, för att du ska få just den stuga du önskar.

De stora lyxsommarstugorna (180–375 m²) med både swimmingpool och aktivitetsrum kallar Skanlux för Aqua. Skanlux är specialister på att bygga hus för uthyrning och att äga en lyxsommarstuga från Skanlux är en riktigt bra affär. 

Vilka som köper lyxsommarstugor:
Många tänker att lyxsommarstugor bara är för välbärgade, men Skanlux bedömer att köparna ofta är vanliga löntagare med sund ekonomi. Skanlux ser också att stugan ofta är ett samköp med vänner eller familj. Lyxsommarstugan används ofta av ägarna som tillägg till pensionen och som ett alternativ till exempelvis aktieköp.

Servicekoncept:
Skanlux hjälper dig med att hitta ett värdpar eller en servicekonsult till huset. Servicekonsulterna tar emot gästerna personligen, ordnar med avslutandet av vistelserna och allt det praktiska så att din investering ses efter. Samtidigt har du en riktigt härlig sommarstuga till dig och familjen.

Uthyrning:
Skanlux erbjuder unika möjligheter för uthyrning av din Aqua-stuga. Kontakta Skanlux om du vill veta mer.

Se mer på www.skanlux.dk

                            

Skanlux helårshuse                                Skanlux luksussommerhuse                   Skanlux sommerhuse