Stort sommarhus för hela familjen i Hostrup Strand vid Limfjorden

Det här sommarhuset är ett aktivitetssommarhus som har byggts av Skanlux och det ger de bästa förutsättningarna för en trevlig semester vid Limfjorden och Hostrup Strand. I området omkring Hostrup Strand finns det olika sevärdheter, t.ex. Spøttrup Borg, fågelreservatet Geddal Enge eller segling på Limfjorden från Lihme med veteranfärjan Cathrine K. Den mysiga staden Skive och Jesperhus Blomsterpark ligger på köravstånd från sommarhuset.

I lyxhuset finns plats för 18 personer och två husdjur. I aktivitetsrummet finns det olika spel för både stora och små. Biljard, bordtennis, dart, fotbollsspel och Playstation 4. I aktivitetsrummet finns också lyxsommarhusets helt egna bar med barstolar och kylskåp.

Ett annat populärt rum är sommarhusets helt egen spaavdelning. Hoppa i den 18 m3 stora swimmingpoolen med romersk trappa, vattenrutschbana och motströmsanläggning – och plaska runt så länge ni vill. Ni kan också njuta en stund i det bubblande spabadet eller i den heta bastun.

I det stora vardagsrummet mitt i huset kan alla gäster ha trevligt tillsammans och avnjuta en god måltid omkring det långa matbordet. Här finns en soffgrupp framför tv:n och nära sommarhusets kakelugn som kan värma och ge hemtrevnad på kyliga dagar. Det stilfulla köket är inrett för matlagning för många personer. Här finns det två diskhoar, två spisar och två diskmaskiner.

De 18 sovplatserna är fördelade på sju dubbelrum och fyra sovplatser på loftet (lämpligast för barn). Sovrummen är fördelade på två sovavdelningar med tre respektive fyra rum, och var sitt badrum. Sommarstugan har sammanlagt tre badrum.

Ute finns en delvis övertäckt terrass där ni kan koppla av och njuta av det danska sommarvädret. Här kan man även grilla och för husets yngsta gäster finns det gunga, sandlåda och Trampolin.

Hyra inkl. trygghetsgaranti (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.700 DKK
 • Startpaket
  300 DKK

  Startpaketet innehåller: 3 flaskor flytande handtvål, 1 flaska diskmedel, 10 diskmaskinstabletter, 8 rullar toalettpapper, 3 rullar hushållspapper, salt och peppar, 20 kaffefilter, 1 rulle soppåsar, 1 paket disktrasor, 2 kökshanddukar

OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
18
Antal sovrum
7
Byggår/ombyggt
2017
Yta
242 m2
Tomtstorlek
1805 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Trampolin

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
500 m
Avstånd till restaurang
2000 m
Avstånd till shopping
3000 m
Avstånd till golfbana
21500 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 2 rum med 1 dubbelsäng
 • 5 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
DVD
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv