Trevligt sommarhus med plats för 14 personer nära stranden

Precis bakom vallen och endast 100 meter från en av Danmarks bästa badstränder ligger detta rymliga lyxsommarhus för 14 personer. Förutom den idealiska platsen i frisk luft och nära saltvatten ligger sommarhuset nära shoppingmöjligheter och den mysiga semesterorten Marielyst.

Lyxhuset är som gjort för att flera familjer ska kunna fira semester ihop, och gör det möjligt att vara tillsammans på ett avslappnat sätt. Huset har sju sovrum som är fördelade på två sovavdelningar. I varje sovavdelning finns ett badrum.

Mitt i sommarhuset ligger det öppna köket/allrummet. Här finns plats för flera familjer att laga mat ihop. Köket har nämligen två ugnar, en extra stor spis, två diskmaskiner, två diskhoar och gott om plats i kyl och frys. Måltiderna kan avnjutas vid det långa matbordet, där alla husets gäster kan umgås. Om vädret tillåter kan ni äta på den härliga, och delvis övertäckta, terrassen och maten kan även tillagas på husets grill.

Om vädret inte passar för dessa aktiviteter eller ett dopp i havet kan ni istället besöka sommarhusets pool- och wellnessavdelning. Husets pool är 18 m² och utrustad med vattenrutschkana och romersk trappa. Här kan ni inte bara ha roligt men också koppla av i avdelningens spa eller bastu.

Sommarhusets härliga aktiviteter fortsätter i husets aktivitetsrum. Här kan man tävla i bordtennis, biljard och bordsfotboll. Ni kan även spela på sommarhusets Playstation 4, om ni tar med egna spel. Under tävlingarnas pauser kan ni njuta i rummets trevliga bar med eget kylskåp.

I området finns dessutom en stor gemensam naturlekplats och en hoppkudde som kan användas av områdets gäster.

Sommarhuset ligger i ett bilfritt område, vilket innebär att det inte finns parkering vid huset, utan på en gemensam parkeringsplats i området. Det finns dock möjlighet att lasta ur bilen på en vändplats vid huset.

Observera att de bilder som visas är demobilder eftersom huset är under konstruktion, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.800,00 DKK
 • Startpaket
  300,00 DKK

  Startpaket

OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
14
Antal sovrum
7
Byggår/ombyggt
2020
Yta
242 m2
Tomtstorlek
m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Trampolin

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur ej tillåtna

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
100 m
Avstånd till restaurang
500 m
Avstånd till shopping
500 m
Avstånd till golfbana
2200 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 1 Sovloft
 • 2 rum med 1 dubbelsäng
 • 5 rum med 2 enkelsängar

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv