Lyxigt hus med pool för 14 personer nära Marielysts strand och centrum

I den härliga semesterorten Marielyst på Falster hittar ni detta vackra sommarhus med pool. Sommarhuset har fem sovrum och ett loft, så det finns gott om plats för hela familjen att samlas för en oförglömlig semester med lek i poolen och massor av aktiviteter för både barn och vuxna.

Sommarhusets pool är hela 14 m2 stor och har både motströmsanläggning och romersk trappa så att såväl barn som vuxna lätt kommer ner i vattnet. Som en extra bonus har poolen även en vattenrutschkana. Med det härliga poolrummet blir sommarhuset ett självklart val för en rolig familjesemester när som helst på året.

Tycker er familj om att tävla i lekar och spel? Då kommer ni verkligen att trivas i sommarhusets aktivitetsrum. Här kan ni tillbringa flera timmar av semestern med dartspel, biljardturneringar och tävlingar i bordtennis.

Semesterns måltider tillagar ni i sommarhusets härliga kök. Den öppna planlösningen gör att det finns gott om plats i köket/allrummet, så att alla kan hjälpas åt med matlagningen. I anslutning till köket/allrummet ligger sommarhusets vardagsrum. Här kan man mysa och se en bra film under både sommar- och vinterkvällar. Under kalla vinterkvällar bidrar den härliga vedspisen till att skapa riktig myskänsla. I vardagsrummet kan ni samlas och spela Playstation eller klassiska brädspel. Det är helt upp till er.

Om de vuxna behöver en lugn stund under semestern så är spaet och bastun den perfekta platsen för att ta en paus. När ni laddat batterierna igen kanske det är dags för att utforska området. Marielyst är bland annat känt för sin fantastiska badstrand, som flera åt i rad utnämnts till Danmarks bästa strand. I detta hus bor ni endast 300 meter från stadskärnan och Marielyst Torv, som har ett brett utbud av butiker, kaféer och restauranger.

Sommarhusets utomhusområden är som gjorda för härliga sommarkvällar. På den övertäckta terrassen kan ni andas in den friska luften oavsett väder – det gör inget om det duggar eller om sommarregnet står som spön i backen.

Utomhus finns även aktiviteter för barn. Här kan de leka tillsammans i lektornet eller hoppa och stoja på trädgårdens studsmatta.
Allt detta ryms i ett fantastiskt sommarhus med ett perfekt läge, så att ni kan njuta av familjesemestern oavsett årstid.

Observera att udebilderna är demobilder.
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.500,00 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
14
Antal sovrum
5
Byggår/ombyggt
2021
Yta
185 m2
Tomtstorlek
1243 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Uttag till elbil

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur ej tillåtna

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
600 m
Avstånd till restaurang
300 m
Avstånd till shopping
300 m
Avstånd till golfbana
11000 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 2 rum med 1 dubbelsäng
 • 3 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv