Fantastisk arkitektdesignad lyxsommarstuga på Møn

Skulle du behöva lite andrum eller ett avbrott från vardagen tillsammans med dina käraste? I den här lyxsommarstugan finns det gott om plats för hela familjen och dessutom massor av spännande hälsofaciliteter och aktiviteter som ger er möjlighet att koppla av och bara ha det kul tillsammans. Det finns nämligen plats för upp till 24 personer.

Sommarstugan ligger på Møn – och oavsett om du redan är bekant med området eller utforskar det för första gången så väntar dig vackra naturupplevelser och sevärdheter utöver det vanliga. Trots Møns lilla yta bjuder denna ö på både vackra stränder, läckra matställen, ett mysigt stadsliv och bra fiskeplatser. Visste du till exempel att Møn är hemvisten för orkidéer som inte växer någon annanstans på jorden?

När ni inte är ute på promenad eller på jakt efter orkidéer kan ni njuta av lyxstugans härliga poolavdelning med swimmingpool, spabad och bastu. Poolen har vattenrutschkana, motströmsanläggning och romersk trappa.

Det finns även möjlighet till underhållning och lek i aktivitetsrummet som är utrustat med t.ex. bordtennis, biljard och bordsfotboll. I soffgruppen kan ni titta på en bra film eller spela Playstation 4 tillsammans. Aktivitetsrummet har även en bar med eget kylskåp i hörnet.

Det stora och ljusa vardagsrummet har högt i tak och erbjuder gott om plats för avkoppling. Här finns både ett långt matbord och en mysig soffgrupp med tv. I det här rummet finns sommarstugans kakelugn som håller er varma under kalla dagar. Kök och vardagsrum är kombinerade med varandra, så man är inte avskild från de andra under matlagningen. Köksfaciliteter finns i dubbel uppsättning, så det går att laga mat till ett stort sällskap: två diskmaskiner, två ugnar, två diskbänkar och två kylskåp.

I lyxstugan finns sammanlagt nio sovrum och sex sovplatser på loftet (lämpligast för barn). Sovrummen är fördelade på tre olika sovavdelningar i var sin del av stugan och med var sitt badrum.

Har man med sig små gäster kommer de säkert att bli galet förtjusta i gungorna eller studsmattan utanför. Här finns också en sandlåda. På terrassen kan man grilla och luta sig tillbaka i trädgårdsmöblerna.
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning obligatoriskt
  2.100,00 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
24
Antal sovrum
9
Byggår/ombyggt
2019
Yta
298 m2
Tomtstorlek
2081 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Trampolin
 • Uttag till elbil

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
600 m
Avstånd till restaurang
5000 m
Avstånd till shopping
10000 m
Avstånd till golfbana
4300 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 3 rum med 1 dubbelsäng
 • 6 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 2 madrasser - bäst för barn
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv