Kvalitativ lyxsommarstuga för 16 personer i Vejby Strand

Denna sommarstuga ligger i Vejby Strand i norra Själland. Här väntar er en oändlig sandstrand där ni kan sola och bygga sandslott. På orten finns det flera affärer och även ett snabbköp. Ni når Köpenhamn på ungefär en timme och det är inte långt till Roskilde vid fjorden med samma namn.

Lyxsommarstugan erbjuder boende för totalt sexton sovande personer. Förutom två dubbelrum finns det fyra tvåbäddsrum och ytterligare fyra sovplatser på sommarstugans ombyggda loft. Här kan ni och era vänner ha en mysig pratstund på kvällen sedan ni har gjort det bekvämt för er i sängen. Två badrum med dusch finns till gästernas förfogande. Dessutom finns det ytterligare ett våtrum i det generöst utformade spaområdet.

Sommarstugan är perfekt utrustad för att ni ska kunna känna er bortskämda. I bastun kan ni lämna vardagsbekymren bakom er medan ni svettas rejält. Bubbelpoolen ger avkoppling medan ni njuter av den lugnande massagen i det varma vattnet. Det finns också en inomhuspool på 18 m2 som är perfekt för simning och lek. En runda vattenpolo är det perfekta sättet att starta en spännande dag full av aktiviteter. Vattenleken i poolen kompletteras med en fantastisk rutschkana.

I lyxsommarstugan finns det också ett aktivitetsrum. Spela lite på Playstation 4, biljard eller bordtennis, mät era färdigheter på bordsfotboll eller koppla av i baren. I detta hus går det i alla fall inte att ha det tråkigt.

Köket i huset är öppet och utrustat med alla viktiga apparater och redskap. Förbered maten på den exklusiva köksön samtidigt som ni underhåller er med de andra gästerna vid matbordet. Köket erbjuder också tillräckligt med utrymme för gemensam matlagning. Från matbordet kan ni njuta av den fina utsikten.

I vardagsrummet finns bekväma soffor. Det här är den perfekta platsen för att planera utflykter eller koppla av på kvällen. Titta på en spännande film, lyssna på musik på stereon eller läsa en bra bok. Husets lika välutrustade terrass gränsar direkt till vardagsrummet och matsalen. Det finns både bord och stolar såväl som infraröd terrassvärmare och en grill. Även om det skulle duggregna någon gång går det att använda den delvis täckta terrassen.
.
Hyra inkl. trygghetsgaranti (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.700 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
16
Antal sovrum
6
Byggår/ombyggt
2018
Yta
223 m2
Tomtstorlek
1488 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Trampolin
 • Uttag till elbil

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
1000 m
Avstånd till restaurang
2000 m
Avstånd till shopping
400 m
Avstånd till golfbana
12000 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 2 rum med 1 dubbelsäng
 • 4 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
DVD
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv