Stilfullt lyxpoolhus med panoramautsikt över Ebeltoft Vig

Detta exklusiva lyxsommarhus ligger vid Egsmark Strand nära Ebeltoft. Här finns det gott om plats om hela släkten vill semestra tillsammans. Omgivningarna är vackra och sommarhuset ligger endast 200 meter från vattnet med utsikt över Ebeltoft Vig. Det är bara 4 km till Ebeltofts mysiga gator och stadsliv, och det är lätt att ta sig dit via cykelvägen längs vattnet. För den som vill besöka sevärdheter och uppleva natur under semestern ligger Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Ree Park och Skandinavisk Dyrepark bara en kort biltur härifrån.

Lyxhuset har två våningar och är fullt med aktiviteter för stora och små. På bottenvåningen hittar ni ett stort kombinerat kök och vardagsrum där alla gäster kan samlas för en trevlig stund. Lyxhusets kakelugn står i ena änden av rummet och värmer gott under kalla dagar. Det snygga köket är välutrustat och har både dubbla diskmaskiner, hoar och spisar. Det finns också gott om utrymme i kyl och frys.

Sommarhuset har 24 sängplatser som är fördelade på tre sovavdelningar med vardera tre dubbelrum och ett badrum. Därför är det både enkelt och bekvämt för flera familjer att semestra här tillsammans. De resterande 6 sängplatserna finns på husets loft (passar bäst för barn). Sommarstugan har sammanlagt fyra badrum och en enkel toalett utan badkar.

I källaren finns allt det roliga! Här finns en wellnessavdelning med spabad för sex personer, bastu och en 20 m² stor swimmingpool med vattenrutschbana, motströmsanläggning och romersk trappa.

I det stora aktivitetsrummet finns det två olika avdelningar: en avdelning med bordsfotboll, bordtennis och Play Station 4 samt en avdelning med biljardbord, dart och husets egna bar med kylskåp. I dessa rum kan man leka och tävla från morgon till kväll. Det finns alltså alltid något att göra i det här sommarhuset, även under kyliga dagar.

Lyxhuset är byggt på en fin tomt och har en terrass med trädgårdsmöbler där man kan grilla och koppla av på sommaren. Det finns gunga och sandlåda för de yngsta.
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning obligatoriskt
  2.100,00 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
24
Antal sovrum
9
Byggår/ombyggt
2017
Yta
372 m2
Tomtstorlek
1500 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
250 m
Avstånd till restaurang
2000 m
Avstånd till shopping
2000 m
Avstånd till golfbana
4300 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 3 rum med 1 dubbelsäng
 • 6 rum med 2 enkelsängar
 • 2 sovloft med 3 enkelsängar - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv