Lyxsommarstuga med pool i Kegnæs på Als

Detta fantastiska och välorganiserade lyxhus ligger på Kegnæs i Sydals. Kegnæs är en liten halvö på danska Als, öster om Jylland, omgiven av fina badstränder, fantastiskt goda fiskemöjligheter och utmärkt för vindsurfing och skärmflygning. Naturen på Kegnæs, och i det stora hela på Als, är verkligen unik i all dess mångfald och fantastiska natur.

Huset bjuder på en mängd av möjligheter till gemensamma aktiviteter och individuell avkoppling tillsammans med familj, vänner eller kollegor.Husets inbjudande ”vattenland” är ett paradis för alla vattenentusiaster. Där finner ni bl.a. en 19 m2 pool med inbyggd motströmsanläggning och vattenrutschbana, och efter simturen kan man koppla av i bastun eller i den vackra spaanläggningen som har plats för 4-6 personer.
Efter en härlig stund med bad och avkoppling i bastun kan man avnjuta något gott i baren, och varför inte utmana varandra i något av alla de spel som finns i aktivitetsrummet. Där finner man både biljard, bordtennis, Fotballspel och dart och skulle spellustan ännu inte vara mättad har huset även Playstation 3.

Huset mittpunkt och naturliga samlingspunkt är en öppen planlösning med kök och allrum i ett, trevligt inrett med bekväma smakfulla möbler. Köket, som har plats för flera kockar, är fullt utrustat med allt man behöver på sin semester. Under tiden det vankas middag kan resten av sällskapet delta i gemenskapen ifrån allrummet och den öppna spisen.
Känner man för att ta en nypa frisk luft eller njuta av solen är det inte långt till stranden. Annars har man också möjlighet att grilla på den stora terrassen och barnen har både gungor, sandlåda och en trampolin på tomten.

Als har också två 18-håls golfbanor, gokart bana, upplevelseparken Danfoss Universe och mycket mer för den aktiva semesterfiraren. Besök gärna också Als "huvudstad" Sønderborg, som har en vacker och trevlig strandpromenad med många bra kaféer och restauranger. Sønderborg har också en stor gågata med småbutiker och en stor galleria med många affärer.
Huset lämpar sig också mycket bra för mindre konferenser, möten eller andra sammankomster där man vill träffas i trivsamma miljöer. Köket och husets resterande aktiviteter kan enkelt ingå i en trevlig och lärorik teambuilding, där bara fantasin sätter gränser.

Whiteboard och blädderblock finns tillgängligt, bara du vänligen gör oss uppmärksamma om att du önskar detta vid din bokning.


Sydjylland

Kegnæs

Lyxstuga 266
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning
  1.600,00 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
16
Antal sovrum
6
Byggår/ombyggt
2011
Yta
212 m2
Tomtstorlek
1619 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Lektorn
 • Trampolin

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till golfbana
24000 m
Avstånd till shopping
10000 m
Avstånd till restaurang
10000 m
Avstånd till strand
500 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 2 rum med 1 dubbelsäng
 • 4 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv