Stort lyxigt poolhus i idylliska Mommark på Als

Här har ni huset för den helt perfekta familjesemestern för både barn, vuxna och mor- och farföräldrar. Här finns det gott om plats både inne och ute och området är perfekt för er som vill ha nära till stranden, mysiga hamnmiljöer och spännande attraktioner.

Här i Mommark på Sydals, bara tio minuters promenad från Mommarks barnvänliga strand, hittar ni detta moderna Skanlux-hus med plats för hela 26 semestergäster. Huset är designat så att flera familjer kan vara tillsammans, samtidigt som de också kan få lite ensamtid under semestern. Här finns tre olika avdelningar med var sin badrumsavdelning. Så det finns gott om plats för att både vara tillsammans och spela spel, leka och mysa, och för att dra sig tillbaka och njuta av lite lugn och ro med en bok på rummet.
I poolrummet kan både barn och vuxna samlas för att dyka, plaska och leka. Barnen kommer älska poolens rutschkana, och med den romerska trappan kan även mindre barn ta sig ned i vattnet på egen hand. Poolen har även en motströmsanläggning som kan aktiveras för den som vill träna och motionera i vattnet. Medan barnen leker och stojar i poolen, passar det bra att de vuxna får lite tid för avslappning. Njut av husets bubbelpool eller bastu och låt tiden stå stilla en liten stund.

Det finns gott om plats för alla både ute och inne, oavsett årstid och väder. Under varma vår-, sommar- och höstdagar är den stora utomhusterrassen en perfekt plats att vistas på. Terrassen är 143 kvadratmeter stor varav 18 kvadratmeter är under tak. Om det är familjens grillmästare som står för kvällsmaten så är det bara att sätta igång. Huset har 2 Weber-klotgrillar och grillstartare. Om det är regn och rusk ute kan ni samlas inne i det stora, ljusa kök- och allrummet. Här finns det också gott om plats så att alla kan delta i matlagningen. Huset har ett extra stort kök med dubbla diskmaskiner, ugnar, spishällar och kylskåp.
På kvällarna kan ni mysa i det mysiga tv-rummet med tv och Playstation, eller tävla och leka i det stora aktivitetsrummet. Har ni en biljardhaj med er är det bara att sätta igång med en biljardturnering. Här finns både ett biljardbord, pingisbord, dart och bordsfotboll. Är ni oense om vem som ska diska? Eller vart ni ska åka på utflykt i morgon? Då kan ni låta vinnaren av kvällens tävling bestämma.
För husets minsta besökare kan gungorna och studsmattan i trädgården bli semesterns höjdpunkt. Här kan man öva på nya trick eller försöka gunga så högt som möjligt medan man väntar på maten eller på att alla ska bli klara.

Och när solen börjar gå ner över Mommark och de vuxna surrar på terrassen, och det hörs skratt och tjoande från studsmattan, så kan både barn och vuxna säga att de har haft en perfekt semesterdag i sommarhuset.

Alla lyxsommarhus i Mommark har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.
Sydjylland

Mommark

Lyxstuga 496
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning
  2.500,00 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
26
Antal sovrum
10
Byggår/ombyggt
2021
Yta
325 m2
Tomtstorlek
2295 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Gungor
 • Gungor

 • Vildmarksbad
 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Lektorn
 • Multibane
 • Uttag till elbil

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
500 m
Avstånd till restaurang
1600 m
Avstånd till shopping
4300 m
Avstånd till golfbana
8500 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 4 rum med 1 dubbelsäng
 • 6 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 2 madrasser - bäst för barn
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv