Lyxhus för 20 personer med pool och bubbelpool

Drömmer ni om en semester i ett stort, modernt sommarhus med både pool och bubbelpool? Då har ni kommit rätt!
Detta lyxhus ligger längst söderut på ön Als, i det mysiga, maritima semesterområdet Mommark. Här kan ni strosa runt i småbåtshamnen eller bygga sandslott och leka på den barnvänliga badstranden, som bara ligger en kort promenad från huset.
Det finns plats för 20 gäster i de 8 dubbelrummen och det stora loftet. Loftet är perfekt för barnen och har tv och sackosäckar. Här kan barnen söka tillflykt under dagen när det blir tråkigt att umgås med de vuxna.

Poolområdet blir lätt medelpunkten för fest och skoj under semestern. Med högtalare i taket och rutschkana är det som upplagt för lek och bus för både barn och vuxna. Bubbelbadet kan snabbt fyllas med vatten och värmas upp – så att ni kan slappna av och riktigt njuta av semestern.
Aktiviteterna kan fortsätta i husets stora aktivitetsrum. Där kan ni spela pingis, biljard, dart och bordsfotboll. Vi lovar att ni inte kommer bli uttråkade!

Utomhus finns det massor av plats för mysiga grillstunder på husets stora klinkerterrass, som är 120 kvadratmeter med 20 kvadratmeter under tak. Det är en perfekt plats för den som vill mysa med en bok, även när sommarregnet faller.
Här finns dessutom ett lekområde där de minsta kan roa sig medan maten tillagas på terrassen. Här kan de både gunga, hoppa studsmatta och klättra i ett klättertorn.

I det stora köket mitt i huset har ni allt ni behöver för att laga läckra festmåltider till hela familjen. Här finns det också gott om plats så att alla kan delta i matlagningen. Kök- och allrummet har gott om plats för alla 20 gäster och blir ofta samlingspunkten för många semesteraktiviteter, såsom brädspel, mysiga middagar och planeringen av semesterutflykterna. Varför inte ta en tur till Universe Science Park? Eller Gråsten slott? Här på södra Jylland finns det massor av möjligheter för att skapa minnesvärda semesterupplevelser tillsammans som familj.

När dagen går mot sitt slut och det börjar dugga stilla utanför är det dags att mysa i tv-rummet. Här kan ni både titta på era favoritserier och ha familjeturnering på husets Playstation 4.

Alla lyxsommarhus i Mommark har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.

Observera att de bilder som visas är demobilder eftersom huset är under konstruktion, så det färdiga hus kan avige fra demobilder. Planlösning är korrekt.
Sydjylland

Mommark

Lyxstuga 508
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.900,00 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
20
Antal sovrum
8
Byggår/ombyggt
2021
Yta
267 m2
Tomtstorlek
1842 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Gungor
 • Gungor

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Lektorn
 • Multibane
 • Uttag till elbil

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
500 m
Avstånd till restaurang
1600 m
Avstånd till shopping
4300 m
Avstånd till golfbana
8500 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 3 rum med 1 dubbelsäng
 • 5 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv