Lysande poolhus för 18 personer i Mommark

Detta härliga sommarhus i Mommark är ett nöje att semestra i. Med sovrum och plats för 18 personer har huset utmärkta förutsättningar för en bra semester i lyxiga omgivningar. Huset ligger i ett trevligt sommarhusområde i en kuperad terräng, där det finns gott om aktiviteter.
Mommark är en av Als semesterpärlor, och kan förutom den vackra hamnmiljön vid Mommark Marina även stoltsera med en mycket bra badstrand för hela familjen. Det finns en mängd möjligheter i och omkring huset.

Sommarstugan har sju sovrum och plats för 18 gäster, vilket gör sommarhuset perfekt för en semester med vänner eller för en stor familj. Sovplatserna är uppdelade på två sovavdelningar, vilket gör det utmärkt för större grupper.

Inuti sommarhuset finns en mängd olika aktiviteter och underhållningsmöjligheter. Ingen gäst kommer att få tråkigt, varken under sommaren eller under vintern. Ett dopp i den 18 m2 stora swimmingpoolen med vattenrutschbana, romersk trappa och motströmsanläggning är möjligt året runt. Alternativt kan ett varmt dopp tas i rummets bubbelpool, och bastun bidrar också till den avslappnade känslan.

Behöver ni slå er fria och testa era färdigheter inom olika sporter är aktivitetsrummet rätt plats för er. Här kan ni tävla i bordtennis, bordsfotboll, biljard eller dart. Tävlingens domare kan slå sig ner i baren, där det finns både kylskåp och stolar.

Mitt i sommarhuset ligger det stora köket/allrummet. Från den mysiga soffhörnan nära sommarhusets kakelugn har man utsikt över terrassen och gräsmattan. Från det långa matbordet kan man hålla ett öga på både de som badar i poolen och på måltiden som tillagas. Köket är välutrustat med dubbel spisplats, två ugnar, två diskhoar och två diskmaskiner som gör det lätt och roligt att laga mat till många.

Om det är bra väder kan ni njuta av den danska sommaren och ha grillkväll på terrassen eller leka i trädgården, där barnen kommer älska den nedgrävda studsmattan.

Observera att udebilderna är demobilder
Sydjylland

Mommark

Lyxstuga 537
Hyra exkl. Städning (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135,00 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.800,00 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng (utan madrass) - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
18
Antal sovrum
7
Byggår/ombyggt
2021
Yta
242 m2
Tomtstorlek
1652 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Trampolin
 • Multibane
 • Uttag till elbil

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Alla avstånd indikeras fågelvägen. Bokningar görs för varierande öppettider och eventuella säsongsmässiga stängningar på lokala shopping- och matsalar.
Avstånd till strand
500 m
Avstånd till restaurang
1600 m
Avstånd till shopping
4300 m
Avstånd till golfbana
8500 m

Rumsfördelning

Sängarnas fördelning är vägledande eftersom det oftast pratar om madrasser, som kan skjutas ihop och sätta ihop.

 • 2 rum med 1 dubbelsäng
 • 5 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv