Drömlikt pool- och aktivitetshus för 18 personer i Bjerregaard

På Jyllands västra kust, som lockar både vattensportentusiaster och naturälskare, ligger detta vackra fritidshus. Fritidshusområdet Bjerregaard ligger på landtungan Homsland Klit som skiljer Ringkøbing Fjord från Nordsjön. Till den intressanta hamnstaden Hvide Sande är det knappt 20 km så du kan när som helst göra en avstickare dit. Andra utflyktsmål i närheten är den tidigare fiskebyn Nymindegab, fågelreservatet Tipperna och Bork Vikingehavn.

Lyxhuset reser sig mitt bland förtrollande sanddyner. Totalt har Tomtstorlek, som är beläget nära stranden, en areal på 2 550 m². Det rymliga fritidshuset är utrustat för 18 personer. Dessutom tillåts upp till två husdjur.

Huset har två separata sovdelar med varsitt eget badrum. Den mindre delen har ett dubbelrum och två tvåbäddsrum, medan den större delen också har ett dubbelrum och dessutom tre tvåbäddsrum. Fler sovplatser finns på loftet.

Den öppna köks- och vardagsrumsdelen bjuder in till gemensamma måltider, filmkvällar och livliga pratstunder. För det fysiska välbefinnandet behöver du inte oroa dig eftersom det högkvalitativt utrustade köket har två ugnar så att alla gäster garanterat blir mätta. Det långa matbordet har plats för varje enskild person. I vardagsrumsdelen finns fåtöljer och soffor för avkoppling.

Aktivitetsrummet är det lyxiga fritidshusets hjärta. Här kan du när som helst spela ett parti biljard, bordtennis eller bordsfotboll. För passionerade spelare finns ett Playstation 4. Dessutom finns här också en bar där åskådarna kan kolla in tävlingarna som hålls i aktivitetsrummet.

En avkopplande oas är husets bad- och wellnessdel. Inomhuspoolen med motström och rutschkana säkerställer badglädjen även under regniga dagar. För avkoppling finns en stor bubbelpool och bastu. I pooldelen finns dessutom ett extra badrum med dubbla duschar.

Även husets utsida lämnar inget övrigt att önska. Två terrasser som är delvis täckta står till förfogande. Den större har även ett utekök, vilket skapar möjlighet till gemensamma middagar utomhus. Sittmöbler och bord finns också tillgängliga.

Trädgården är mycket barnvänlig. Vid sidan av en sandlåda finns också en gunga och en studsmatta. Beachvolleybollplanen lockar inte bara de yngre gästerna. I detta hus garanteras en spännande och underhållande semester!

Hvide Sande

Västra Jylland
Lyxstuga 420
Hyra inkl. trygghetsgaranti (per vecka)

Möjlighet till:

 • Sängkläder per set
  135 DKK
 • Städning obligatoriskt
  1.700 DKK
OBS! Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning.

Fakta

I alla våra hus finns naturligtvis minst 1:
Barnstol - Barnsäng - Tvättmaskin - Torktumlare - Kaffemaskin Vattenkokare - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Frys - Brödrost - Dammsugare - DVD - Stereoanläggning - TV - Parabol/kabel-tv
Antal gäster
18
Antal sovrum
7
Byggår/ombyggt
2018
Yta
290 m2
Tomtstorlek
2550 m2

Faciliteter

Inomhusfaciliteter

Utomhusfaciliteter

 • Grill och trädgårdsmöbler
 • Gungor och sandlåda
 • Beachvolleybana
 • Trampolin

Koncept

 • Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper
 • Hyrs ej ut till ungdomsgrupper

  Om ni huvudsakligen är under 25 år, betraktas ni som en ungdomsgrupp.

 • Rökning ej tillåten
 • Husdjur tillåtna (2 husdjur)
 • Husdjur är tillåtna

  Ni kan ta med upp till två husdjur utan extra kostnad.

Avstånde

Avstånd till strand
100 m
Avstånd till restaurang
20000 m
Avstånd till shopping
1000 m
Avstånd till golfbana
20500 m

Rumsfördelning

 • 2 rum med 1 dubbelsäng
 • 5 rum med 2 enkelsängar
 • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
DVD
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv