Poolhus för 26 personer

Lyxsommarstuga med 8–10 rum

Denna typ av sommarstuga är ett bra val om ni är flera familjer och önskar massor av plats att roa er på för både barn och vuxna.

I de flesta av våra lyxsommarstugor för 26 personer finns det två aktivitetsrum med diverse aktiviteter som biljard, dart och bordtennis. Flera av sommarstugorna har dessutom bordsfotboll, airhockey, Playstation 2/3 och Wii. 

När ni hyr en av våra lyxsommarstugor med plats för 26 personer behöver ni inte vara oroliga över dåligt väder. Det finns nämligen både pool, spa och bastu. Med andra ord kommer ni inte ens att ha tråkigt på regniga dagar.

En sommarstuga med plats för 26 personer kräver inte bara tillräckligt med sovplatser, utan också att resten av husets faciliteter passar för ett så stort antal personer. Förutom 8–10 sovrum så finns det ett loft i sommarstugan med 4–6 sovplatser och 3–4 badrum.

Dessutom är lyxsommarstugorna utrustade med ett stort gemensamt utrymme med vardagsrum och kök, där alla kan samlas vid ett långbord. Det är en bra utgångspunkt för trevliga och glada stunder med vänner och familj.

Rumsfördelning

  • 4 rum med 1 dubbelsäng
  • 6 rum med 2 enkelsängar
  • 1 sovloft med 2 madrasser - bäst för barn
  • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
DVD
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv

Sydfyn, Fyn och öar

Lyxstuga 415
26
Antal gäster
10
Antal sovrum
Avstånd till strand
300m
Hyra från /vecka
18.557SEK