Stuga nära Skagen

Upptäck Skagen – ett semesterparadis beläget i Nordjylland

Skagen är ett semesterparadis i Danmark som har något för alla. Med sandstränder som sträcker sig över fem mil finns det imponerande vidder att utforska under en heldag i solen, och det finns perfekt förutsättningar för badsugna barnfamiljer. Gästhamnen i Skagen är ett populärt resmål och under sommaren erbjuder staden ett livligt restaurangliv och andra nöjen.

Beläget på Nordjyllands spets är Skagen den nordligaste staden i Danmark. Strax norr över, längst ut på udden vid Grenen kan man bevittna ett mäktigt naturfenomen där vågorna från Skagerrak och Kattegatt möts. Kraften som uppstår vid detta möte gör det förbjudet att bada vid Grenen, men man har möjlighet att doppa fötterna i det grunda vattnet och stå med en fot i varje hav.

Strax söder om Skagen ligger Europas största vandrande sandöken, Råbjerg Mile. De väldiga sanddynorna är ett perfekt resmål att besöka över en dagsutflykt.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få inspiration för nästa semester i sommarhus.
Vi skickar löpande nyheter, tips och inspiration inför din semester, och du kan när som helst avanmäla dig igen.
Din e-postadress stannar hos oss.
TACK FÖR DIN ANMÄLAN TILL NYHETSBREVET
Vi ser fram emot att få presentera nyheter om våra lyxhus. Innan vi kan göra det måste du bekräfta din anmälan med hjälp av länken i e-postmeddelandet som vi har skickat.

Njut av semestern i en stuga med pool nära Skagen

I Ålbæk nära Skagen kan ni hyra en lyxig stuga med pool, spa och bastu. I stugorna finns det även goda aktivitetsmöjligheter för hela familjen där ni bland annat kan underhålla er med bordtennis, biljard och fotbollsspel. Ålbæk erbjuder även vackra vita barnvänliga stränder där ni kan bada i det rena och lugna vattnet.