LYXSOMMARHUS I TYSKLAND

Stora lyxiga stugor att hyra på semesteranläggning i Tyskland

Tyskland har så mycket att bjuda på! Här hittar ni härliga naturområden, vackra skogar, fina sandstränder och flera olika sevärdheter och attraktioner. Besök något av de pampiga slotten eller gå på upptäcktsfärd i de större tyska städerna som erbjuder fantastiska smakupplevelser, shoppingmöjligheter och intressant kultur.

I Tyskland erbjuder vi just nu möjlighet att hyra stora lyxiga stugor på den sköna semesteranläggningen Olpenitz, nära Kappeln i Slesvig-Holstein. Området ligger i norra Tyskland, nära en vacker sandstrand med stilla badvatten.

Här kan du läsa mer om området och husen i Olpenitz.

Olpenitz

Olpenitz

Den nybyggda semesteranläggningen Olpenitz skapar den bästa grunden för en rolig och mysig semester. Semesterbyn ligger i den tyska kommunen Kappeln i Sydslesvig och vid Östersjöns vackra badstränder.
Semester i Olpenitz

Semester i Olpenitz

Ibland är de sandiga, ibland riktigt steniga: stränderna längs Slien. Slien ligger i Olpenitz i norra Tyskland. Här kan du ta en tur med hjulångaren eller utforska naturen, och en utflykt till Hansa-Park är inom nära räckhåll.

Uttalanden från våra gäster

  • Vi hyr ett mindre lyxhus med pool och aktivitetsrum varje år. I husen finns allt vi behöver för att ha en bra familjesemester tillsammans! Våra barn – som är 12 och 13 älskar alla aktiviteterna och är faktiskt lika glada att åka till en stuga på loven som de är att åka på charters…

  • Huset var mycket fint, mycket prydligt och inte minst otroligt rent. Husets servicemedarbetare är mycket snabba och hjälpsamma. Vi tyckte alla om vistelsen och för oss var husets lyx något utöver det vanliga och vi kommer helt säkert att hyra hos Lyxstugor.se igen!

Läs vår senaste broschyr här.

De anställda vid Lyxstugor.se

Frågor? Vi kan hjälpa

+45 8725 7165 eller info@lyxstugor.se