LYXSOMMARSTUGA I BJERREGÅRD VID HVIDE SANDE

Uthyrning av stora poolhus i Bjerregård vid Hvide Sande

Bjerregård ligger 15 kilometer söder om orten Hvide Sande på västra Jylland. Här känns Nordsjön av under alla årstider. På sommaren inbjuder havet till en tur på stranden och solbad, och på vintern till långa promenader med den friska vinden i ansiktet. 

Det finns goda möjligheter till fiske från hamnen, bryggan eller båt i Hvide Sande, så njut av stämningen vid havet och skäm bort familjen med nyfångad fisk till lunch. Om fångsten skulle utebli så säljs fisketrålarnas fångst av nyfångade räkor och fisk i hamnen.

Aktiviteter och sevärdheter nära Bjerregård

Området kring Bjerregård är tack vare den friska västanvinden en favoritplats bland surfare och andra vattensportentusiaster. På Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande har du möjlighet att prova wakeboard och/eller vattenskidor.

Åker ni på semester till Bjerregård under sommarhalvåret och ni besöker Hvide Sande finns det också möjlighet att få följa med på en seglats med bramsegelskonaren Maja. Maja byggdes på ett skeppsvarv i Nederländerna under första världskriget, men finns nu Danmark. Skeppet används nu bara för att ta med turister ut på seglatser.

På vägen tillbaka till ert lyxhus kan ni ta vägen förbi Abelines Gaard, som ligger mellan Bjerregård och Hvide Sande. Det är en skyddad ”strandfogdegård” som är inredd som hembygdsmuseum över Holmsland Klit.

Naturen omkring Bjerregård är mycket varierad, och det finns goda möjligheter att komma ut i naturen både på cykel och till fots.

Se fler aktiviteter på västra Jylland här.

Att hyra ut sommarstugor är vår specialitet

Vi har specialiserat oss på uthyrning av sommarhus, så hos oss kan ni alltid vara säkra på att ni har tillgång till ett stort utbud av sommarstugor. Vi har sommarhus i hela Danmark, norra Tyskland vid Östersjön samt på Öland. Alla våra lyxhus ligger i natursköna områden. Ni kan läsa mer om områdena här.

Pris inkl. obligatoriskt städning

Rumsfördelning

  • 4 rum med 1 dubbelsäng
  • 3 rum med 2 enkelsängar
  • 1 sovloft med 2 madrasser - bäst för barn
  • 1 sovloft med 4 madrasser - bäst för barn

I våra hus finns minst 1

Barnstol
Barnsäng
Tvättmaskin
Torktumlare
Kaffemaskin Vattenkokare
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Brödrost
Dammsugare
Stereoanläggning
TV
Parabol/kabel-tv

Bjerregård, Vestjylland

Lyxstuga 486
20
Personer
7
Sovrum
Avstånd till strand
50 m
Hyra från /vecka
22.799,00SEK